Thursday, January 10, 2013

Hari-hari ku di R&R Rawang.

Assalamua'alaikum. Ni update blog via handset ni. First time ever kodd. Maklumla sejak keje ni asik bizi memanjang.
Just na cakap yang saye dah dinaikkan la pangkat siked daripada seorang pelayan yang mengambil lauk kini menjadi seorang casher yang kedue selepas casher petame si my beloved bestie, Hanz tu.
And inshaa-Allah 19-26 Januari tak lame agi saye kene cuti keje. Terpakse ekod macik saye merantau satu Semenanjung Malaysia. Bukan travel and holiday semate-mate taw. Tapi saye ditugaskan menjadi baby sitter baby macik saye tu. Untung ade gaji. Hahaa.
Alhamdulillah semakin hari semakin seronok saye keje kat R&R Rawang tu. Pekeje-pekeje yang ramah mesre. Kedai yang bersih, makanan sedap, dan customer yang murah senyuman. Alhamdulillah.
Tapi ta mustahillah kan ade jugak yang negatifnye. Customer ade jugak yang moody, kedekut what so ever kan. Beselah. Banyak manusia, banyak la ragamnye.
Nak tanak layan and bagi jela senyuman kat depa. Kan ke customer is always right. Kene more patient jelah saye kan.
Okelah. Just it. Wassalam.
With the talkative Izwann.

Terima Kasih sudi bace entry saye ini. Da bace LIKE and COMMENT taw! ^^